Οδηγίες για έκδοση τιμολογίου βάσει άρθρου 39α

Το κατάστημά μας τιμολογεί τα προϊόντα που ορίζονται από τον νόμο χωρίς ΦΠΑ (υπόχρεος για την απόδοση του ΦΠΑ είναι ο αγοραστής) σε επιχειρήσεις οι οποίες υπάγονται στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ. Τα προϊόντα τα οποία υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α είναι: – Κινητά Τηλέφωνα – Τάμπλετ – Παιχνιδομηχανές – Λάπτοπ

Αφού κάνετε online παραγγελία στο site μας θα χρειαστεί να μας στείλετε τα παρακάτω:

  1. Αντίγρφο της σελίδας του Taxisnet της επιχείρησής σας από το μενού: Προσωπ.Πληρ/ση / Στοιχεία Μητρώου / Επιχείρησης με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο, το πολύ 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας όπου φαίνεται η υπαγωγή της επιχείρησης στο ΦΠΑ.
  2. Αντίγρφο της σελίδας του Taxisnet της επιχείρησής σας από το μενού: Προσωπ.Πληρ/ση / Στοιχεία Μητρώου / Νομικού Προσώπου, εάν είναι εταιρεία,  με πρόσφατη ημερομηνία εκτύπωσης σε εμφανές σημείο το πολύ 1 ημέρα πριν την παραγγελία σας όπου φαίνονται τα στοιχεία των Νόμιμων Εκπροσώπων.

Το έγγραφο θα πρέπει να αποστέλλεται σε μορφή PDF και  αποστολή στο email : info@alphanet.gr

Απαιτούμενος Χρόνος Διεκπεραίωσης  

Μόλις λάβουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση τιμολογίου με Απαλλαγή ΦΠΑ, αμέσως γίνεται ο έλεγχος της ορθότητας τους.

Η πληρωμή της παραγγελίας θα γίνεται με κατάθεση μέσω εταιρικού λογαριασμού ή εταιρική κάρτα.Εάν τα δικαιολογητικά είναι σωστά θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για να προχωρήσετε σε κατάθεση.

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει άμεσα ή από 1 – 3 ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων εφόσον πρώτα έχει γίνει η εξόφληση της.

Σε κάθε περίπτωση (αποστολής ή παραλαβής) μόνο ο νόμιμος εκπρόσωπος θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία, προσκομίζοντας την ταυτότητα του ή το διαβατήριο του για ταυτοπροσωπία.

 Τα προϊόντα τα οποία δεν υπάγονται στις διατάξεις του άρθρου 39α τιμολογούνται κανονικά με ΦΠΑ 24% σε όλες τις επιχειρήσεις